30/9/08

Problemes amb els tutorials

Missatge per a tots aquells que han tingut problemes per visualitzar els tutorials de Google Reader:

NO US PREOCUPEU!

M'han arribat notícies que hi ha algunes persones que han tingut problemes per poder visualitzar els tutorials de Google Reader. Alguns ordinadors tenen més memòria que altres, així que és possible que alguns els hagueu pogut veure i altres no.

Per continuar amb el curs no és imprescindible que feu els tutorials ara mateix. El que resta de la setmana parlarem d'RSS, però no necessàriament de Google Reader, així que continueu amb el temari amb normalitat. El mateix serveix per les dues properes setmanes.

Durant aquest temps, prepararé una transcripció de les passes a seguir per fer les diferents operacions, amb algunes captures de pantalla indicatives, perquè tothom aprengui a fer les operacions bàsiques d'aquest programa i pugui fer les pràctiques que toquen. Quan tingui el material preparat, us avisaré per correu electrònic. I recordeu que, per qualsevol cosa, ja sabeu on sóc - i no és ni a Can Sumarro, ni a Bellvitge, ni a la Bòbila, ni a Santa Eulàlia, ni a la Florida, ni a Josep Janés... :-)

Ànims, gràcies a tots els que ens heu felicitat per com va el curs, i l'enhorabona a tots pel seguiment i l'entusiasme!!