2/12/08

Milers d'aplicacions!

[Responsable: Silvia Fernández - Sfer]

===

Si només de calendaris n'hi ha més de 65 aplicacions a la xarxa... imagineu-vos si n'hi ha, d'eines per treballar cooperativament! N'hi déu haver milers!! N'hi ha tantes, que intentar fer-ne un resum és pràcticament impossible.

O sigui que heus aquí el que farem: aquí baix teniu un llistat amb algunes de les aplicacions de treball col·laboratiu en línia. Cadascun de vosaltres que triï la que més li agradi i que deixi un breu comentari sobre l'eina en qüestió a l'apartat de comentaris, comprovant primer, això sí, que cap company no l'hagi comentat abans.

Què vull que expliqueu sobre l'eina en el vostre comentari? Doncs coses com per a què serveix, algunes de les coses que ens permet fer (si només podem visualitzar documents, si els podem editar, si els podem compartir, si els podem fer totalment públics), quines limitacions hi trobeu (d'espai, d'idioma, etc...), si és gratuïta o de pagament (o hi ha les dues opcions), si s'assembla a algun altre servei que ja coneixem...

Us poso un exemple.

Slideshare

Slideshare és un espai semblant al youtube dels vídeos o al flickr de les fotos, però en aquest el que podem compartir són les nostres presentacions powerpoint. No ens permet realitzar-les online, però sí pujar les que tinguem fetes en Microsoft, Open Office o Acrobat. Podem fer-les totalment públiques o compartir-les amb una sèrie d'usuaris concrets. També ofereix el codi per incrustar-les en webs i blogs.
Slideshare també actua com arxiu de presentacions: els usuaris etiqueten les seves presentacions per temes, i podem fer servir aquestes etiquetes per buscar presentacions sobre un tema concret, i marcar les que ens agradin com a favorites. A més, cada usuari disposa d'un canal RSS, de manera que ens hi podem subscriure per rebre alertes cada cop que aquell usuari pugi una nova presentació al seu espai. També permet contactar via missatge privat amb els usuaris o deixar comentaris públics en les presentacions.
Les limitacions més importants són: 1) L'idioma (tot i que el cercador permet buscar presentacions limitant la cerca a un idioma en concret, tot el contingut de la plataforma està en anglès) i 2) Com a màxim, els fitxers que puguem han de ser de 100 Mb.

Fàcil, oi?

Un parell de truquis: busqueu allà on diu "FAQ" (frequently asked questions --> preguntes freqüents. Molts dels dubtes que tinguem sobre el servei ens els resoldran allà), o on diu "Tour" (visita guiada), on segurament trobareu un vídeo, presentació o una sèrie de pantalles que us explicaran les característiques principals del servei.

Bé, nois... doncs aquí teniu el llistat d'aplicacions. Trieu, remeneu i comenteu!

Scribd (Vio)
Scribd serveix per publicar, consultar i descarregar documents de text. La idea és similar a la de Youtube, però amb textos. Permet publicar en diferents formats: .doc, .pdf, .xls, .ppt...
Els documents es poden recuperar a partir d’una classificació en categories, les etiquetes i un cercador. Poden ser públics o privats. Per publicar documents o fer comentaris cal registrar-se.
També es poden crear grups (públics o privats) sobre un tema determinat. Com a limitació, dir que la pàgina està en anglès, però podeu trobar documents en molts idiomes.
Té RSS, per si algú ho dubtava!

Remember the milk (Momo i Alcón)
Momo: D'entrada m'ha relaxat molt trobar-me que està en castellà, tot i que encara no està tot traduït i ha coses en anglès.
Es tracata d'una eina per portar un control de les nostres tasques a fer, i et permet (evidentment, ja que és on-line) gestionar les teves tasques des de qualsevol lloc, et pot avisar per e-mail o SMS, pots accedir-hi des del móvil, fer-ho servir amb Google Calendar, Twitter, Blackberry, iPhone, afegir tasques des de iGoogle...
Per suposat també es poden compartir les tasques per treballs en grup o col·laboratius i té RSS/Atom.
Fins i tot pots enviar-te un e-mail al teu compte de Remember the milk per afegir una tasca!
M'ha agradat molt el detall de poder afegir a gmail un gadget de Remember the milk i que pots fer-te un núvol amb el llistat de coses a fer, comprar, etc, per què et resulti més visual d'un cop d'ull.
Enregistrar-se és totalment gratuït però em fa l'efecte que algun servei no ho és.
Em sembla que ja s'ha notat, però m'ha encantat.
Alcón: En principi subcrip tot el que diu momo en el seu comentari: pàgina en castellà, claretat de plantejament dels serveis...
El que més valoro, i per això em vaig registrar, és l'amplitud de posibilitat de cara a organitzar les taxques personals i la facilitat i rapidessa en gestionar-les. I en segon lloc la possibilitat de informar-te i recordar-te totes les teves feines des de lloc tan diferents com el telèfon mòbil, SMS, correo electrònic, campatibilitat amb AIM, Google Calendar,IGoogle, Twiter,....
Finalment, una altra cosa que valoro és la posibilitat de poder treballar en grup, per compartir o completar feines .

Box.net (Rosalcd)
Box.net és un servei per emmagatzemar els nostres arxius online. Està traduit en part al castellà, encara que les parts que no estan traduides no presenten molts problemes.
Amb box.net podrem emmagatzemar els nostres fitxers de manera privada o fer-los públics per que qualsevol se'ls descarregui o els visualitzi.
Una curiositat és que es possible afegir serveis personalitzats als fitxers, de manera individual o conjunta. Alguns dels serveis interessants són Zoho (per editar documents), Picnik (per editar fotografies), Ipaper (per visualitzar pdf, word, excel...), Snipshot (per canviar de mida les fotos de manera senzilla) o compartir els fitxers via gmail, friendfeed, facebook, publicar-los directament a Blogger, LiveJournal o Wordpress.. etc.
La versió básica permet 1 GB d'espai amb arxius de 25 MB com a màxim, amb 10 carpetes compartides. La versió de pagament dona més espai i et permet utilitzar el servei sense publicitat, a més d'altres coses com a l'accés telefònic.
M'ha semblat interessant, encara que els widgets fallen de tant en tant sense saber ben bé perquè i el procés per crear una carpeta compartida no és gaire intuitiu.
- A favor: té una imagte més neta i sense tanta publicitat com a Megaupload o Rapidshare.
- En contra: els widgets no funcionen molt bé. No es poden pujar fitxers des de la biblioteca (el proxy penja l'ordenador, l'he probat un munt de vegades).
Alguns exemples:
-Fitxer compartit.
-Carpeta pública.
-Widgets.

Mindomo (Jrocs)
És una recurs web que et permet crear mapes mentals. Els mapes mentals són diagrames utilitzats per representar conceptes o elements relacionats amb una idea central o paraula clau d'una manera molt gràfica, amb icones, fletxes, colors, etc.. Ens serveix per visualitzar, gestionar y estructurar una determinada informació o idea. El plantejament visual ens facilita la comprensió intuïtiva de la idea central.
Poden utilitzar-lo estudiants, professors i equips de treball d' empreses. Així es pot gestionar un projecte d'una manera més acurada i alhora compartir tots els arxius amb els qui participen.
Aquest software té 4 modalitats. Una, la bàsica, es gratuït però cal registrar-se. I les altres ja són de pagament. No cal instal·lar cap programa, i es visualitza a través de qualsevol navegador. Permet importar mapes en altres formats, també té una ampli ventall d'eines per dissenyar-los, i poden ser privats o bé públics.
Avantatges: Tenir una visió clara sobre un procés o una idea
Tenir un espai on hi ha totes aquestes dades consultables a través d'internet
Inconvenients: No estem habituats aquest tipus d'eines

Mindmeister (Susa)
Tant Mindomo com Mindmeinster, són aplicacions que ens permeten elaborar mapes mentals on-line, compartir-los i exportar-los. Les característiques de Mindomo ja les ha comentat jrocs. De Mindmeinster destacar que posseeix diverses funcionalitats: treball col•laboratiu a temps real (també crear i editar mapes offline amb les versions de pagament), exportar els mapes en diferents formats (com imatges, pdf o rtf), publicar-los en blogs i webs, etc. A més de la versió gratuïta (“Basic”), també disposa d’altres versions de pagament: “Premium”, “Business” i “Academic”.
Aquestes eines podrien ser útils, per exemple com a pas previ a la creació d’un projecte wiki. Un mapa mental podria ajudar a construir categories i a visualitzar la estructura inicial dels continguts.

Wridea (Carmencita)
Perfecto para todos aquellos a los que se les va ocurriendo mil ideas y las quieren plasmar en algun sitio.
Es muy sencillo de utilizar y cualquiera con unos mínimos muy mínimos de inglés es capaz de entender el funcionamiento.
Uno de los inconvenientes es que actualmente no funciona con Internet explorer y te acoseja usar Mozilla firefox.
El registro es gratuito y como te dicen en wridea, no dura más de 30 segundos.
Imaginaos que wridea es una carpeta y que tiene dos pestañas. Una es la de "IDEAS", donde tú puedes poner lo que quieras, poniendole un titulillo y luego extendiendote en una especie de mi-word (con unas herramientas mínima: negrita, cursiva, subrayado, copia de estilo y opción de listaas). También tiene otras dos opciones más: clasificar tus ideas, creando categorias por colores y compartirlas con amigos (o no).
La otra pestaña de la carpeta sería "TOOLS" a través de la cual se puede hacer una lluvia de ideas (totalmente gráfica y que recuerda mucho a las nubes que hicimos).
No es el descubrimiento del siglo, pero me ha gustado mucho y creo que la utilizaré.

99 polls (Natnusa)
Es una página destinada a encuestas y sondeos. Has de crear una cuenta gratuita y a partir de ahí puedes crear sondeos y encuestas personalizadas para tu web, blogs o perfiles de red social. Al incluir una encuesta de este tipo en nuestra página web podemos aumentar nuestra popularidad. Tiene un montón de idiomas disponibles, pero las encuestas se visualizan en el idioma original en el que se escribieron. La verdad es que es muy gracioso, porque puedes encontrar encuestas de todo tipo (porque la gente tiene muy "poca feina") que se van organizando cronológicamente. Cada entrada de encuesta tiene palabras clave.

24im (urreapd/marrameu)
24im = Messenger + Remember The Milk
És una aplicació de comunicació i treball en grup. Permet crear diferents comptes (com si fossin de correu/messenger), crear grups, departaments i sales de xat (públiques o privades) i atorgar una àmplia varietat de permisos a cada membre... Si no m'equivoco la opció en línia només està disponible en anglés però hi ha un programa (Inbit Messenger) que si està disponible en castellà de forma gratuïta (tant la opció servidor com la client) però té un límit de 10 usuaris.
Un aspecte positiu del programet és la possibilitat de gestionar projectes i tasques (això és una canya!)... o sigui com Remember The Milk però integrat en un messenger i amb permisos de treball en grup.
Vaja, des del meu punt de vista està bé però si treballes amb el messenger pots fer si fa o no fa el mateix a nivell bàsic (convidar a diferents usuaris i conversar a l'hora i compartir fitxers).
La pega que li veig és la feina inicial que comporta crear els diferents perfils però l'avantatge és que pots atorgar diferents permisos de forma que els usuaris també poden ser administradors alhora i poden decidir crear els seus propis grups de treball.
---
Crec que els programes d'administració de projectes van nèixer com una solució pels programadors informàtics de forma que, per estalviar temps, enlloc de fer-ho de forma seqüencial cada un feia una part i després les ensemblaven abans de compilar el codi. Amb el temps, i donada la seva eficiència, l'aplicació d'aquests programes s'ha estés a d'altres camps.
(http://es.wikipedia.org/wiki/Software_de_administraci%C3%B3n_de_proyectos)

All-rankings (Calvin)
Permet la creació de llistats de rànquings. Per poder efectuar votacions de cada element i crear els nostres propis rànquings cal estar registrat.
Es pot votar cada element de cada llista una vegada al dia.
Permet afegir nous elements a les llistes si aquesta ho permet (això ho decideix el creador de la llista), afegir fotografies a cada element, compartir-los amb amics, afegir-los a favorits, marcar-los com a inapropiats, valorar-los, comentar-los i afegir-los en alguns marcadors de tipus social, com delicious.
Els rànquings estan organitzats per categories i subcategories i permeten el seu etiquetatge. Hi ha un directori principal on podem tafanejar i cercar rànquings a on participar.
Hi ha també la posibilitat de crear rànquings acadèmics, que no estan sotmesos a votació i a on no es poden afegir més elements. En aquests rànquings acadèmics s'ha d'aportar més informació de cada element del llistat.
També hi han agrupacions de grups d'usuaris als quals ens podem afegir o crear.
Permet la integració dels rànquings al nostre lloc web amb widget.
Alguns exemples de rànquings: el millor porter de la història del futbol, quin és el millor vi blanc del món, noms per a la meva empresa, millor bailarí de l'escola fama... XD

Twingr (Yoda)
És un servei que permet crear comunitats de microblogging. És pot dir que és un microblog amb voluntat de convertir-se amb xarxa social (això ho he llegit a la wikipedia). T’has de donar d’alta de manera gratuïta i llavors pots crear la teva comunitat de microblog. Twingr et proporciona una adreça URL gratuïta per fer-ho, però pots escollir qualsevol. Un cop fet això pots convidar a les persones que vulguis a formar part de la teva comunitat. Es pot ser membre de Twingr sense haver de ser membre de cap comunitat, i es pot ser membre de tantes comunitats com es vulgui (o el convidin a un).
Twingr funciona com els altres serveis de microblog. Consisteix en enviar missatges curts, de no més de 140 caràcters que es poden llegir en la pàgina web de Twingr. La diferencia està en el fet de la comunitat. Els missatges es poden enviar a tots els usuaris de Twingr, només als de la comunitat, o alguns membres de la comunitat.
El principal inconvenient que li veig és que la pàgina web i l’explicació del funcionament del servei només estan en anglès. Encara que no es diu suposo que es podran fer comunitats que escriguin missatges en altres idiomes.

Meebo
Plugoo
Get backboard
Myquire
Voo2do
Surveymonkey
Versus battles
Writeboard
Loose Stitch
Stixy
Mindmeister
Gubb
Sclipo
Greendoc
Twiddla
Postica
Gliffy

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquí va la primera, avui estic molt llençada!
Jo he estat tafanejant Remember the milk i d'entrada m'ha relaxat molt trobar-me que està en castellà, tot i que encara no està tot traduït i ha coses en anglès.
Es tracata d'una eina per portar un control de les nostres tasques a fer, i et permet (evidentment, ja que és on-line) gestionar les teves tasques des de qualsevol lloc, et pot avisar per e-mail o SMS, pots accedir-hi des del móvil, fer-ho servir amb Google Calendar, Twitter, Blackberry, iPhone, afegir tasques des de iGoogle...
Per suposat també es poden compartir les tasques per treballs en grup o col·laboratius i té RSS/Atom.
Fins i tot pots enviar-te un e-mail al teu compte de Remember the milk per afegir una tasca!
M'ha agradat molt el detall de poder afegir a gmail un gadget de Remember the milk i que pots fer-te un núvol amb el llistat de coses a fer, comprar, etc, per què et resulti més visual d'un cop d'ull.
Enregistrar-se és totalment gratuït però em fa l'efecte que algun servei no ho és.
Em sembla que ja s'ha notat, però m'ha encantat.
Següent...

sfer ha dit...

Estupendu, Momo!
Fa temps que tinc ganes de provar Remember the milk, però encara no he tingut temps. Això sí, m'han entrat moltes ganes! Crec que és deu ser el complement ideal pel Google Calendar, on pots afegir esdeveniments, però no tasques per fer.

Incorporo el teu comentari a l'entrada, perquè sigui més fàcil consultar-lo :-)
Ho aniré fent amb els comentaris de la resta de companys, així que animeu-vos, que esteu contribuint al compartir el vostre coneixement!!

Queso y aceitunas ha dit...

He mirat box.net

Box.net és un servei per emmagatzemar els nostres arxius online. Està traduit en part al castellà, encara que les parts que no estan traduides no presenten molts problemes.

Amb box.net podrem emmagatzemar els nostres fitxers de manera privada o fer-los públics per que qualsevol se'ls descarregui o els visualitzi.

Una curiositat és que es possible afegir serveis personalitzats als fitxers, de manera individual o conjunta. Alguns dels serveis interessants són Zoho (per editar documents), Picnik (per editar fotografies), Ipaper (per visualitzar pdf, word, excel...), Snipshot (per canviar de mida les fotos de manera senzilla) o compartir els fitxers via gmail, friendfeed, facebook, publicar-los directament a Blogger, LiveJournal o Wordpress.. etc.

La versió básica permet 1 GB d'espai amb arxius de 25 MB com a màxim, amb 10 carpetes compartides. La versió de pagament dona més espai i et permet utilitzar el servei sense publicitat, a més d'altres coses com a l'accés telefònic.

M'ha semblat interessant, encara que els widgets fallen de tant en tant sense saber ben bé perquè i el procés per crear una carpeta compartida no és gaire intuitiu.

A favor: té una imagte més neta i sense tanta publicitat com a Megaupload o Rapidshare.

En contra: els widgets no funcionen molt bé. No es poden pujar fitxers des de la biblioteca (el proxy penja l'ordenador, l'he probat un munt de vegades).

Alguns exemples:

-Fitxer compartit.
-Carpeta pública.
-Widgets.

Anònim ha dit...

Scribd:

Scribd serveix per publicar, consultar i descarregar documents de text. La idea és similar a la de Youtube, però amb textos. Permet publicar en diferents formats: .doc, .pdf, .xls, .ppt...

Els documents es poden recuperar a partir d’una classificació en categories, les etiquetes i un cercador. Poden ser públics o privats. Per publicar documents o fer comentaris cal registrar-se.

També es poden crear grups (públics o privats) sobre un tema determinat. Com a limitació, dir que la pàgina està en anglès, però podeu trobar documents en molts idiomes.

Té RSS, per si algú ho dubtava!

sfer ha dit...

Gràcies, Vio i Rosalcd!! :-D

Anònim ha dit...

Mindomo

És una recurs web que et permet crear mapes mentals. Els mapes mentals són diagrames utilitzats per representar conceptes o elements relacionats amb una idea central o paraula clau d'una manera molt gràfica, amb icones, fletxes, colors, etc.. Ens serveix per visualitzar, gestionar y estructurar una determinada informació o idea. El plantejament visual ens facilita la comprensió intuïtiva de la idea central.

Poden utilitzar-lo estudiants, professors i equips de treball d' empreses. Així es pot gestionar un projecte d'una manera més acurada i alhora compartir tots els arxius amb els qui participen.

Aquest software té 4 modalitats. Una, la bàsica, es gratuït però cal registrar-se. I les altres ja són de pagament. No cal instal·lar cap programa, i es visualitza a través de qualsevol navegador. Permet importar mapes en altres formats, també té una ampli ventall d'eines per dissenyar-los, i poden ser privats o bé públics.

Avantatges: Tenir una visió clara sobre un procés o una idea
Tenir un espai on hi ha totes aquestes dades consultables a través d'internet
Inconvenients: No estem habituats aquest tipus d'eines


p.d. He trobat un mapa que s'ha fet una persona per gestionar la seva economia domèstica. Brutal

susa ha dit...

Hola a tothom,
Tant Mindomo com Mindmeinster, són aplicacions que ens permeten elaborar mapes mentals on-line, compartir-los i exportar-los. Les característiques de Mindomo ja les ha comentat jrocs. De Mindmeinster destacar que posseeix diverses funcionalitats: treball col•laboratiu a temps real (també crear i editar mapes offline amb les versions de pagament), exportar els mapes en diferents formats (com imatges, pdf o rtf), publicar-los en blogs i webs, etc. A més de la versió gratuïta (“Basic”), també disposa d’altres versions de pagament: “Premium”, “Business” i “Academic”.

Aquestes eines podrien ser útils, per exemple com a pas previ a la creació d’un projecte wiki. Un mapa mental podria ajudar a construir categories i a visualitzar la estructura inicial dels continguts.

Carmencita ha dit...

WRIDEA

Perfecto para todos aquellos a los que se les va ocurriendo mil ideas y las quieren plasmar en algun sitio.
Es muy sencillo de utilizar y cualquiera con unos mínimos muy mínimos de inglés es capaz de entender el funcionamiento.
Uno de los inconvenientes es que actualmente no funciona con Internet explorer y te acoseja usar Mozilla firefox.
El registro es gratuito y como te dicen en wridea, no dura más de 30 segundos.
Imaginaos que wridea es una carpeta y que tiene dos pestañas. Una es la de "IDEAS", donde tú puedes poner lo que quieras, poniendole un titulillo y luego extendiendote en una especie de mi-word (con unas herramientas mínima: negrita, cursiva, subrayado, copia de estilo y opción de listaas). También tiene otras dos opciones más: clasificar tus ideas, creando categorias por colores y compartirlas con amigos (o no).
La otra pestaña de la carpeta sería "TOOLS" a través de la cual se puede hacer una lluvia de ideas (totalmente gráfica y que recuerda mucho a las nubes que hicimos).

No es el descubrimiento del siglo, pero me ha gustado mucho y creo que la utilizaré.

Anònim ha dit...

Yo he "chafardeado" 99 Polls. Es una página destinada a encuestas y sondeos. Has de crear una cuenta gratuita y a partir de ahí puedes crear sondeos y encuestas personalizadas para tu web, blogs o perfiles de red social. Al incluir una encuesta de este tipo en nuestra página web podemos aumentar nuestra popularidad. Tiene un montón de idiomas disponibles, pero las encuestas se visualizan en el idioma original en el que se escribieron. La verdad es que es muy gracioso, porque puedes encontrar encuestas de todo tipo (porque la gente tiene muy "poca feina") que se van organizando cronológicamente. Cada entrada de encuesta tiene palabras clave.

Calvin ha dit...

ALL RANKINGS

Permet la creació de llistats de rànquings. Per poder efectuar votacions de cada element i crear els nostres propis rànquings cal estar registrat.
Es pot votar cada element de cada llista una vegada al dia.
Permet afegir nous elements a les llistes si aquesta ho permet (això ho decideix el creador de la llista), afegir fotografies a cada element, compartir-los amb amics, afegir-los a favorits, marcar-los com a inapropiats, valorar-los, comentar-los i afegir-los en alguns marcadors de tipus social, com delicious.
Els rànquings estan organitzats per categories i subcategories i permeten el seu etiquetatge. Hi ha un directori principal on podem tafanejar i cercar rànquings a on participar.
Hi ha també la posibilitat de crear rànquings acadèmics, que no estan sotmesos a votació i a on no es poden afegir més elements. En aquests rànquings acadèmics s'ha d'aportar més informació de cada element del llistat.
També hi han agrupacions de grups d'usuaris als quals ens podem afegir o crear.
Permet la integració dels rànquings al nostre lloc web amb widget.

Alguns exemples de rànquings: el millor porter de la història del futbol, quin és el millor vi blanc del món, noms per a la meva empresa, millor bailarí de l'escola fama... XD

. ha dit...

24im

24im = Messenger + Remember The Milk

És una aplicació de comunicació i treball en grup. Permet crear diferents comptes (com si fossin de correu/messenger), crear grups, departaments i sales de xat (públiques o privades) i atorgar una àmplia varietat de permisos a cada membre... Si no m'equivoco la opció en línia només està disponible en anglés però hi ha un programa (Inbit Messenger) que si està disponible en castellà de forma gratuïta (tant la opció servidor com la client) però té un límit de 10 usuaris.

Un aspecte positiu del programet és la possibilitat de gestionar projectes i tasques (això és una canya!)... o sigui com Remember The Milk però integrat en un messenger i amb permisos de treball en grup.

Vaja, des del meu punt de vista està bé però si treballes amb el messenger pots fer si fa o no fa el mateix a nivell bàsic (convidar a diferents usuaris i conversar a l'hora i compartir fitxers).

La pega que li veig és la feina inicial que comporta crear els diferents perfils però l'avantatge és que pots atorgar diferents permisos de forma que els usuaris també poden ser administradors alhora i poden decidir crear els seus propis grups de treball.

---

Crec que els programes d'administració de projectes van nèixer com una solució pels programadors informàtics de forma que, per estalviar temps, enlloc de fer-ho de forma seqüencial cada un feia una part i després les ensemblaven abans de compilar el codi. Amb el temps, i donada la seva eficiència, l'aplicació d'aquests programes s'ha estés a d'altres camps.

http://es.wikipedia.org/wiki/Software_de_administraci%C3%B3n_de_proyectos

Yoda ha dit...

TWINGR

És un servei que permet crear comunitats de microblogging. És pot dir que és un microblog amb voluntat de convertir-se amb xarxa social (això ho he llegit a la wikipedia). T’has de donar d’alta de manera gratuïta i llavors pots crear la teva comunitat de microblog. Twingr et proporciona una adreça URL gratuïta per fer-ho, però pots escollir qualsevol. Un cop fet això pots convidar a les persones que vulguis a formar part de la teva comunitat. Es pot ser membre de Twingr sense haver de ser membre de cap comunitat, i es pot ser membre de tantes comunitats com es vulgui (o el convidin a un).

Twingr funciona com els altres serveis de microblog. Consisteix en enviar missatges curts, de no més de 140 caràcters que es poden llegir en la pàgina web de Twingr. La diferencia està en el fet de la comunitat. Els missatges es poden enviar a tots els usuaris de Twingr, només als de la comunitat, o alguns membres de la comunitat.

El principal inconvenient que li veig és que la pàgina web i l’explicació del funcionament del servei només estan en anglès. Encara que no es diu suposo que es podran fer comunitats que escriguin missatges en altres idiomes.

Anònim ha dit...

No sé per Que no m`ha entrat la primera vegada el comentari. Provaré de nou.
En principi subcrip tot el que diu momo en el seu comentari: pàgina en castellà, claretat de plantejament dels serveis...
El que més valoro, i per això em vaig registrar, és l'amplitud de posibilitat de cara a organitzar les taxques personals i la facilitat i rapidessa en gestionar-les. I en segon lloc la possibilitat de informar-te i recordar-te totes les teves feines des de lloc tan diferents com el telèfon mòbil, SMS, correo electrònic, campatibilitat amb AIM, Google Calendar,IGoogle, Twiter,....
Finalment, una altra cosa que valoro és la posibilitat de poder treballar en grup, per compartir o completar feines .